32χρονη παντρεμένη καθηγήτρια έκανε όργια με ανήλικους μαθητές της

Ξαναμμένη ήταν μία καθηγήτρια στις ΗΠΑ, η οποία είχε άγριες ορέξεις για σεξ με έναν 14χρονο ενώ έκανε όργια και με άλλους ανήλικους μαθητές της. 

Η 32χρονη και παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών Samantha Ciotta «πιάστηκε» σε βίντεο που ανήρτησε τον Αύγουστο ο 14χρονος.

Φορούσε μόνο ένα πουκάμισο και το εσώρουχό της. Ο ανήλικος είχε αρχίσει να καυχιέται σε συμμαθητές του πως είχαν κάνει έρωτα και έκαναν τρίο για μήνες. Στο επίμαχο βίντεο με την 32χρονη καθηγήτρια μάλιστα φαίνονται και άλλοι μαθητές.

Η 32χρονη καθηγήτρια συνελήφθη τον Σεπτέμβριο. Ήταν τότε που ο συμμαθητής του 14χρονου ενημέρωσε έναν ενήλικο για το βίντεο. Οι αρχές βρήκαν και ένα σημείωμα στο σπίτι της με το οποίο εξηγούσε τη σχέση της με τον έφηβο στον άντρα της.

Ήταν το 2015 που η καθηγήτρια γνώρισε τον 14χρονο όταν άρχισε να διδάσκει στο γυμνάσιο του Beaumont στην Καλιφόρνια. Άρχισε να ενεργεί ως σύμβουλός του και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την εκπαίδευσή του. Οι δυο τους, όπως αποκαλύφθηκε, είχαν ερωτική σχέση για μήνες.

“‘Εχω βουτήξει στα βαθιά… κάνω έρωτα μαζί της”

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε το βίντεο συμμαθητής του 14χρονου. Αφού παρατήρησε την καθηγήτρια, τον ρώτησε αν είναι η Samantha Ciotta. «Ναι αδερφέ. Έχω βουτήξει στα βαθιά… κάνω έρωτα μαζί της και τρίο τις τελευταίες εβδομάδες σπίτι της», φέρεται να του απάντησε.

Ο συμμαθητής του ενημέρωσε έναν ενήλικο και ειδοποιήθηκαν οι αρχές προστασίας παιδιών. Οι αρχές συνέλαβαν την καθηγήτρια και έβγαλαν ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Βρήκαν ένα σκισμένο σημείωμα που προοριζόταν στον σύζυγό της. Του περιέγραφε λεπτομερώς τη σχέση της με τον 14χρονο.

Από τότε που γνώρισε τον ανήλικο, η Samantha Ciotta ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για εκείνον. Συγγενής που τον φροντίζει δήλωσε ότι περιέγραφε τον εαυτό της ως «συνήγορό» του. Η μητέρα του είχε πεθάνει και ο πατέρας του είναι φυλακή.

Η Ciotta μάλιστα έστελνε emails στον συγγενή του 14χρονου περιγράφοντας τη βελτιωμένη συμπεριφορά του. Ο συγγενής του ανήλικου την εμπιστευόταν ως δασκάλα του. Σύντομα ο 14χρονος άρχισε να γυρίζει σπίτι με ακριβά ρούχα και νέα γκάτζετ που οι συγγενείς του λένε ότι τα αγόραζε η καθηγήτρια με τον σύζυγό της.

Ο σύζυγος της 32χρονης κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τώρα έχει αποκλειστική επιμέλεια των δύο τους παιδιών. Ο συγγενής που είχε αναλάβει τη φροντίδα του ανήλικου ερευνάται για παραμέληση παιδιών. Η Samantha Ciotta απελευθερώθηκε τον περασμένο μήνα μετά την καταβολή εγγύησης 150.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα