32χρονη μάνα κρεμάστηκε μετά το πορνογραφικό βίντεο που δημοσίευσε ο εραστής της

Μία 32χρονη μητέρα δύο παιδιών αυτοκτόνησε μετά το πορνογραφικό βίντεο που δημοσίευσε ο εραστή της. Η τραγωδία σημειώθηκε στην Ισπανία.

Η άτυχη Veronica Rubio από την πόλη Alcala de Henares,  δεν άντεξε το σκάνδαλο με τη δημοσ΄ίεσυη sex tape και αφού δημιούργησε μία αυτοσχέδια κρεμάλα μέσα στο σπίτι της, πέρασε τη θηλιά στον λαιμό της και έπεσε στο κενό. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της από οικεία της πρόσωπα.

Το περιεχόμενο της sextape αφορούσε την περίοδο που είχε σχέση με έναν άντρα, πριν από αρκετό καιρό. Η 32χρονη ήταν πλέον παντρεμένη και είχε γεννήσει δύο παιδιά, το ένα ηλικίας τεσσάρων ετών και το δεύτερο μόλις εννιά μηνών.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο πρώην σύντροφός της, αν και η Βερόνικα ήταν πλέον παντρεμένη, την πλησίασε και της πρότεινε την επανάκαμψη της μεταξύ τους σχέσης. Ως αιτιολογικό επικαλέστηκε τη ζήλια του, καθώς είχε καταλάβει τι έχασε και δεν μπορούσε να τη βλέπει με άλλον άντρα. Όταν η μητέρα των δύο παιδιών αρνήθηκε, εκείνος άρχισε να την απειλεί.

Αρχικά, το ερωτικού περιεχομένου βίντεο εστάλη σε συνάδελφο της Βερόνικα, αλλά και στον σύζυγό της. Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στα mail και άλλων συναδέλφων της κοπέλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη μητέρα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο προσωπικού της εταιρείας, ο οποίος της πρόσφερε υποστήριξη και την ενθάρρυνε να αναφέρει το θέμα της στην αστυνομία.

Η γυναίκα δεν ανέφερε ποτέ στην αστυνομία το συμβάν, επιλέγοντας να βάλει τέρμα στη ζωή της, μέσα στο ίδιο το σπίτι της.

Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις για τους ηθικούς αυτουργούς ή γι’ αυτή καθ’ εαυτή την πράξη του πρώην συντρόφου της.

Διαβάστε επίσης