35χρονος πέθανε από έντονο οργασμό

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας τον έντονο οργασμό που είχε κατά τη διάρκεια συνεύρεσής του με μια γυναίκα σε οίκο ανοχής. Το περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Φαλόμπε του Μαλάουι.

Όπως αναφέρεται, ο… ενθουσιασμός του Τσάρλς Μαζάβα (Charles Majawa) ξεπέρασε το όριο που μπορούσε να αντέξει το σώμα του, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του οργασμού να πάθει εγκεφαλικό και να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών.

Η εργαζόμενη γυναίκα που είδε να εκτυλίσεται μπροστά της αυτή η τραγωδία, αποφάσισε να αναφέρει τον θάνατο στην Αστυνομία, αφού συμβουλεύτηκε σχετικά τους συναδέλφους της.

Οι αστυνομικοί και ένας ιατρικός εξεταστής από το τοπικό Κέντρο Υγείας, είδαν το άψυχο σώμα και επιβεβαίωσαν την αιτία θανάτου. Το όλο σκηνικό έγινε σε πολύ προγενέστρεο χρόνο από τώρα, με την εφημερίδα Nyasa Times να το τοποθετεί στις 18 Αυγούστου του προηγούμενου έτους.

Όπως αναμεταδίδει η Sun, ο θάνατος προκλήθηκε από «ερωτική διέγερση, η οποία προκάλεσε απότομη διαστολή στα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου».

Η οικογένεια του Τσαρλς κατηγόρησε την εργαζόμενη για την απώλειά του, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε ως ατύχημα, με τον θάνατο να προέχεται από παθολογικά αίτια. «Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της πράξης», επιβεβαίωσε ο Ίνοσεντ Μόουζες, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος της Φαλόμπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα