36χρονη έκανε στοματικό σε ληστή μέχρι να έρθει η αστυνομία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας ληστής στη Σλοβακία συνελήφθη από την αστυνομία αφού μια γυναίκα άρχισε να του κάνει στοματικό σεξ, καθυστερώντας τον αρκετά για να προλάβουν οι αστυνομικοί να τον «τσιμπήσουν».

Ο άνδρας, ένας 24χρονος Σέρβος, προσπαθούσε να ληστέψει ένα βενζινάδικο στα περίχωρα της Μπρατισλάβας το βράδυ της Τρίτης όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ενώ προσπαθούσε να πάρει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, μια 36χρονη Τσέχα τον πλησίασε και άρχισε να του κάνει… στοματικό σεξ, προτού οι αστυνομικοί βρουν το ζευγάρι μισόγυμνο στο πάτωμα.

Το παράξενο αυτό περιστατικό ξεκίνησε με τον 24χρονο να εισβάλλει στο βενζινάδικο και να ζητά από τον υπάλληλο να δώσει τα χρήματα μέσα στο ταμείο. Μάλιστα, ο ληστής χτύπησε αρκετές φορές τον ταμία μέχρι να του δώσει τα χρήματα,
Στη συνέχεια πήγε στο πίσω γραφείο, όπου βρισκόταν ένα δεύτερο μέλος του προσωπικού, και ζήτησε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ενώ άνοιγε το χρηματοκιβώτιο, ο πρώτος υπάλληλος έτρεξε έξω και κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο βενζινάδικο.

Εν τω μεταξύ, μία… μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε και άρχισε να κάνει στοματικό σεξ στον άνδρα, καθυστερώντας τη διαφυγή του.

Στο μεταξύ, η αστυνομία εμφανίστηκε και κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο άντρας προέβαλε σθεναρή αντίσταση και ότι χρησιμοποιήθηκε βία εναντίον του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ακόμα δεν είναι σαφές πώς ο ληστής και η γυναίκα κατέληξαν σε αυτή την… κατάσταση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα