Οι επώνυμοι είδαν «ΦΩΣ» και μπήκαν (εικόνες)

 

Μια μεγάλη παρέα έγιναν οι θαμώνες και οι επώνυμοι φίλοι στο ΦΩΣ με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή και αυτο το Σαββατοκύριακο!

 

Η καλύτερη γυναικεία συνύπαρξη του χειμώνα η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή  πιστές στο concept τους και στα τραγούδια επιτυχίες έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα με βασικό πυρήνα τα 90ς και με εκρηκτική διάθεση ξεσηκώνουν κάθε φορά το κοινό που τις επιλέγει για την διασκέδαση τους! Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο που έδεσε τις φωνές τους και την ενέργεια τους και αγαπήθηκε απο το κοινό!

 

Έμπειρη, γοητευτική με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκόγραφίας το ΦΩΣ . Η Στέλλα Καλλή, η  καθηλωτική λαϊκή φωνή της νέας γενιάς αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα. Ενα μουσικό rollercoaster  που κλιμακώνει τη διασκέδαση με Classic 90s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες,  solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν ,και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Μεταξύ των φίλων που επέλεξαν το ΦΩΣ για την διασκέδαση τους, ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης με την παρέα του,  που απόλαυσε το πρόγραμμα, χόρεψε και χάρισε ενα μουσικό στιγμιότυπο με την Καίτη και καταχειροκροτήθηκε! ο Λάκης Γαβαλάς, η Νίνα Λοτσάρη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σόφη Πασχάλη,  η Νικολέτα Ράλλη, η Ελένη Καρποντίνη, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου,  η δημοσιογραφική ομάδα του Πρωινού ΑΝΤ1 κά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα