Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Χρειάστηκε να ακυρώσει μέχρι και τις θεατρικές του εμφανίσεις, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου, οι παραστάσεις του έργου «Αμερικανικός Βούβαλος» δεν θα συνεχιστούν όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί έως τα τέλη Μαΐου, που λόγω προβλήματος υγείας ενός συντελεστού της, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη που σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη φωνή του και τον λαιμό του και χρίζει άμεσης ξεκούρασης για ένα χρονικό διάστημα.
«Ήρθε το τέλος λίγο απότομα!!!Η φωνή μου με πρόδωσε δεν προλάβαμε να τελειώσουμε όπως θέλαμε και το τέλος ήρθε λίγο νωρίτερα!!! Από τις ωραιότερες δουλειές μας!!!κάθε μέρα που βγαίναμε στη σκηνή απογειωνόμασταν, το περιμέναμε πως και πως!!! Ευχαριστούμε το κοινό για όλα!!!την ανταπόκριση ,την αγάπη, την εκτίμηση, το θερμό χειροκρότημα!!!ΓΙΑΝΝΑΚΗ μου αδελφέ μου, ευχαριστώ, σ’αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι!!! Ορφείνο, υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, στην προσωπικότητά σου, στον χαρακτήρα σου, είσαι αγαπημένο μας, δικό ΜΑΣ παιδί, σ’αγαπώ!!!εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα