45α γενέθλια για τη Ν.Δ. -«Οι Ελληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία»

Γενέθλια έχει η Ν.Δ. αφού συμππληρών ει 45 χρόνια από την ιδρυσή της .«Οι Ελληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία» είναι το μήνυμα που στέλνει το κόμμα με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σήμερα 45 χρόνια προσφοράς στη χώρα. Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ταυτισμένη με την πορεία της χώρας απο τη Μεταπολίτευση και μετά.

Απο την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του κόμματος.

Και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την υπευθυνότητα, τη σύνεση, και τον ορθό λόγο, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αυτή την παρακαταθήκη αξιοποιούμε και συνεχίζουμε, ιδιαίτερα σήμερα που η παράταξή μας καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή αφήνοντας πίσω οριστικά το διχασμό και το λαϊκισμό. Οι Έλληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία».

Διαβάστε επίσης