4χρονη πέθανε ενώ έκανε επέμβαση στα δόντια

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Λεμεσό αφού μία 4χρονη πέθανε ενώ ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για την αποκατάσταση προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε στα δόντια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αμέσως μετά τη χορήγηση του αναισθητικού, παρουσίασε επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του με αποτέλεσμα να διακομιστεί επειγόντως με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Οι επί καθήκοντι ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή, ασκώντας πρακτικές ανάνηψης για 55 και πλέον λεπτά.

Ακολούθως, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης όπου υποβλήθηκε σε εξειδικευμένα τεστ, τα οποία κατέδειξαν ότι ο εγκέφαλος υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη.

Είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό καθώς έπασχε από καρδιοπάθεια, ενώ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ισραήλ.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι προτού η άτυχη 4χρονη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο είχε εξεταστεί από γιατρό του Μακάρειου Νοσοκομείου, ο οποίος συνέστησε όπως λάβει φαρμακευτική αγωγή για το πρόβλημα μόλυνσης που αντιμετώπιζε στα δόντια.

 

Διαβάστε επίσης