«Φονέας των γιγάντων» ο ΟΦΗ μάδησε το «τριφύλλι»

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-1

Φονέας των γιγάντων αποδεικνύεται ο ΟΦΗ, καθώς μετά τον Ολυμπιακό λύγισε και τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του «τριφυλλιού» και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασαν στους 11 βαθμούς και βρέθηκαν στο +4 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 19.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αποφασιστικότητα και προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ με τον Δεληγιαννίδη, που βρέθηκε αφύλαχτος μετά από εκτέλεση κόρνερ και νίκησε τον Διούδη. Ο Μακέντα στο 16΄ βρήκε τον Χατζηγιοβάνη και αυτός βγάζει εξαιρετική σέντρα προς τον αμαρκάριστο Δώνη που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 36΄ με τον Κάτσε, που σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Ινσούα.

Οι «πράσινοι» δεν χάρηκαν, πάντως, για πολύ το 1-1, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Μαυρομμάτη και βρέθηκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Διούδη, που είχε καθυστέρηση στην αντίδρασή του. Οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την κυριαρχία τους με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα: ο Μαυρομμάτης δεν κατάφερε να απομακρύνει σε μπαλιά του Σασί και ο Κοροβέσης σούταρε πέφτοντας, με την μπάλα να πηγαίνει στη δεξιά γωνία και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να πέφτει αριστερά, για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85΄ Κουτσιανικούλης), Σασί (72΄ Παπαστεριανός), Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα (63΄ Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβέτσιος, Δώνης (63΄ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης (83΄ Στάικος), Κάτσε, Πούγγουρας.

Το χειρότερο τριαντάλεπτο της σεζόν

 

Πρώτος στόχος να μην κινδυνέψουμε

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα