Τι απαντά ο Παύλος Παπαδόπουλος του «Power of Love» για τα «χρυσαυγίτικα» και «χουντικά» τατουάζ του

Τι απαντά ο Παύλος Παπαδόπουλος του «Power of Love 2» για τα «χρυσαυγίτικα» και «χουντικά» τατουάζ του

«Πονοκέφαλο» φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει σε έναν από τους παίκτες του «Power of Love 2», που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα τατουάζ που είναι χαραγμένα στο σώμα του και παραπέμπουν σε σύμβολα ικανά να ξεσηκώσουν αντιδράσεις στο κοινό που παρακολουθεί την εν λόγω εκπομπή. Και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Παύλο Παπαδόπουλο, που το δέρμα του αποτελεί καμβά, μεταξύ άλλων, ενός μαιάνδρου -αρχαιοελληνικό σύμβολο συνυφασμένο τις τελευταίες δεκαετίες με τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής- κι ενός «πουλιού», το οποίο για κάποιους παραπέμπει στη χούντα του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Μετά τα άπειρα σχόλια εξοργισμένων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός παίκτης έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα από τα πρώτα σχετικά διαδικτυακά άρθρα που αναφέρθηκαν στο… φλέγον θέμα χαρακτηρίζοντας «ανιστόρητη» την εν λόγω ιστοσελίδα.

«Επειδή ακούγονται διάφορες κουταμάρες ο αετός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων μέσα στην παλιά Ελληνική σημαία και ο Μαίανδρος προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και έχει να κάνει με τον Ηρακλή!», είναι η δική του εκδοχή για τα όσα του καταλογίζουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα