64χρονος έστελνε βίντεο με τον εαυτό του γυμνό σε 15χρονο

Nέα υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου αποκαλύφθηκε στον Έβρο με έναν 64χρονο να στέλνει βίντεο με τον εαυτό του γυμνό σε 15χρονο.

Ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 64χρονος, μέσω Facebook, απέστειλε πορνογραφικό υλικό που περιελάμβανε βίντεο με τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος 15χρονου μαθητή από την Αθήνα που γνώρισε μέσω του ίδιου social media.

Ο μαθητής του ζήτησε να μην τον ενοχλεί και του τόνισε ότι είναι ανήλικος ενώ λειτούργησε ψύχραιμα, τον κατέγραψε και ενημέρωσε τους γονείς του, που με την σειρά του κατήγγειλαν το περιστατικό στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Ακολούθησε εμπεριστατωμένη ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, κατά την οποία προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση στην οικία του 64χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 64χρονου, σε περιοχή της Βορείου Ελλάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ταυτοποιήθηκε η δράση του.

Το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ, η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

 

Διαβάστε επίσης