O Αλέξης στα δύσκολα … ανακαλύπτει ακροδεξιούς!

Και ξαφνικά ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε τους ακροδεξιούς!..

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί και όταν βλέπει το λαό να κατεβαίνει στους δρόμους και να διαμαρτύρεται ανακαλύπτει ακροδεξιούς.

Γι’ άλλη μια φορά στη συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Αυγή της Κυριακής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μας θέτει … υποτίθεται, προ των ευθυνών μας και λέει: «Είναι υποχρέωση όλων να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες -που φαντάζομαι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν και αυτό το συλλαλητήριο- αλλά και να απέχουν από εκδηλώσεις και συνθήματα μίσους».

Δηλαδή οι συμπολίτες μας που κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο δεν έχουν γνώση και είναι έρμαια των ακροδεξιών;

Κύριε Τσίπρα δυστυχώς έχετε κοντή μνήμη, μάλλον για να είμαστε ακριβείς επιλεκτική. Ξεχάσατε ότι στη πλατεία Συντάγματος επί κυβερνήσεως Σαμαρά, ξημεροβραδιαζόσασταν και συναλλασσόσασταν με την ακροδεξιά.

Δεν θυμάστε;

Η φωτογραφία ελπίζω να σας θυμίσει εκείνες τις μέρες όπου τα στελέχη τα δικά σας έδιναν συνεντεύξεις και λίγο πιο πάνω βρισκόντουσαν τα στέκια των ακροδεξιών.

Πρέπει να ξέρετε ότι ο κόσμος δεν είναι ανόητος. Ανόητο τον θεωρείτε εσείς. Γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε την … δουλειά που σας ανέθεσαν και μετά να πάτε σε εκλογές για να δούμε εάν αυτή την φορά θα μπορέσετε να χειραγωγήσετε, όλους αυτούς στους οποίους σήμερα κάνετε μάθημα!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα