Με πέναλτι εφεύρεση του Σκουλά η Ξάνθη 2-1 τον Ατρόμητο

Με πέναλτι-εφεύρεση του Σκουλά, η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στα Πηγάδια και βλέπει πεντάδα
Οι Ακρίτες μπορεί να ήταν καλύτεροι, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα με ανατροπή, ωστόσο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής, Σκουλάς.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν πολύ νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 5′ ο Ενσικουλού έκανε την κάθετη στον Βασιλακάκη και εκείνος πολύ σωστά έδωσε την μπάλα στον Κουλούρη, που σε κενή εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να γράψει το 0-1, με τον ίδιο να πετυχαίνει το 12ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.
Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, η Ξάνθη άρχισε να συνέρχεται και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, αρχικά στο 17’ με τον Καρασαλίδη να κάνει το σωτήριο τάκλιν σε πλασέ του Ντουρίτσκοβιτς και στη συνέχεια στο 35’, σημείο που τελικά έγινε το 1-1. Έγινε η σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ντουρίτσκοβιτς τιμώρησε τον ξεχασμένο Σάκιτς, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν την κατάσταση, αλλά τελικά το παιχνίδι κρίθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 58’ ο Κάστρο έκανε «βουτιά» μέσα στην περιοχή χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κανείς και ο Σκουλάς -που πρόσφατα έγινε διεθνής- καταλόγισε ένα από τα πιο αστεία πέναλτι της σεζόν στη Super League. Ο σέντερ φορ της Ξάνθης, αφού χαμογέλασε με το σφύριγμα του Έλληνα ρέφερι, ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε τούμπα το ματς για το 2-1.

Με αυτό το τρίποντο, οι Ακρίτες έφτασαν τους 23 βαθμούς, ο Ατρόμητος έπεσε στην 4η θέση μένοντας στους 29 βαθμούς, με την τελευταία του νίκη να είναι στις 9/12/18 κόντρα στον Άρη στο Περιστέρι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα