66.000 ευρώ δίνουν οι δήμοι Τιράνων και Σκοπίων για τους πυρόπληκτους

Στην έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών προχωρούν οι πόλεις των Σκοπίων και των Τιράνων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, οι δήμαρχοι των Σκοπίων, κ. Petre Shilegov και των Τιράνων, κ. Erion Veliaj εξέφρασαν στον Γιώργο Καμίνιη τη συμπαράστασή τους για τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές και υλοποίησαν την εκπεφρασμένη βούλησή τους για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας στήριξης που αναπτύσσει η Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σκοπίων κ. Petre Shilegov απέστειλε 1.000.000 δηνάρια, περίπου 16.000 ευρώ, μεταφέροντας στο δήμαρχο Αθηναίων τη συμπαράσταση όλων των πολιτών των Σκοπίων στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Ο δήμαρχος Τιράνων κ. Erion Veliaj, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποστέλλει το ποσό των 50.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πυρκαγιές.

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε θερμά τους δύο δημάρχους για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, τόνισε ότι η στάση τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πόλεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα