Στο παρά πέντε ο Βέλλιος έσωσε τον Ατρόμητο 1-1 με την Λαμία

Στο παρά πέντε ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα στο ματς με την Λαμία στο Περιστέρι. Ο συνήθης ύποπτος Αλέξανδρος Βέλλιος ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ του Τουράμ και κράτησε την ομάδα του σε τροχιά πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα χειρότερα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος εμφάνισε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη με τους παίκτες του Παντελίδη να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις και να έχουν αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις γραμμές.

Η Λαμία ήταν καλά διαβασμένη, κλείνοντας τους χώρους στη μεσαία γραμμή και προσπαθούσε να κλέψει μπάλες για να χτυπήσει στην κόντρα. Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 22´ με ένα σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κάχριμαν.

Στο 35’ ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Ουγκράι έπειτα απο εξαιρετική ενέργεια. Η Λαμία απάντησε στο 40’ με το πλασέ του Δημούτσου να περνά πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Παντελίδη να ψάχνει απεγνωσμένα είτε με εσωτερικές είτε με εξωτερικές αλλαγές να αλλάξει την εικόνα των γηπεδούχων. Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή σε μια αντεπίθεση με τον Μανούσο να κανει την σέντρα και την κεφάλια του Βέλλιου να περνάει άουτ.

Το πλάνο της Λαμίας απέδωσε καρπούς στο 71’. Ο Κατράνης έκανε το λάθος με μια κακή σέντρα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Τουράμ, που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μεγιερι. Η Λαμία στο 77’ είχε άλλη μια καλή στιγμή να τελειώσει το ματς με σουτ του Βασιλόγιαννη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στη ισοφάριση στο 79´ με τον Κάχριμαν να εξουδετερώνει δύσκολα την προβολή του Ούμπιδες. Ο Αργεντινός στο 85’ με μια από τις γνωστές εκτελέσεις φάουλ, βρήκε τον Βέλλιο ο οποίος με κεφάλια έκανε το 1-1.

Στην 7η θέση ανέβηκε ο Ατρόμητος με 19 βαθμούς, ενώ η Λαμία στη 10η με 18.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης Κατσικογιάννης είχε εύκολο έργο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι – Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Μάντσον, Χαρίσης (64′ Ούμπιδες) – Ρόσα (54′ Ανδρούτσος), Μανούσος, Ουγκράι (75′ Γιακουμάκης) – Βέλλιος.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Καχριμάν – Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκαρντοβέλι – Δημούτσος, Σκόνδρας – Ταϊρόν (65′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (81′ Βύντρα) – Τουράμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα