«Θέλω το παιδί του Γκέντσογλου»

Χθες, η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιαν» για να συνεχίσει ένα κύκλο που είχε ανοίξει με Πάολα και προφανώς εκπροσωπεί την ποιοτική τηλεόραση. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει το παιδί του Σάββα Γκέντζογλου.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα από τον Σάββα!», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που επίσης έγινε πρόσφατα πατέρας. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την οικογένεια Γκέντζογλου να μην βλέπει και με πολύ θετικό μάτι αυτή τη σχέση. «Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Κάθε μαμά και κάθε μπαμπάς θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Οτιδήποτε κάνουν ο γονείς το κάνουν από αγάπη και τώρα που είμαι μαμά, το καταλαβαίνω!».

Με τη σημείωση ότι το παιδί τους ίσως κάνει το πρώτο του τατουάζ στο μαιευτήριο, περνάμε στο επόμενο θέμα που έχουμε για το ζευγάρι. Το «Ciao», λοιπόν, που κυκλοφορεί κι έχει κι ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στα ζώδια, αποκαλύπτει το δώρο που έκανε ο Σάββας στην Αγγελική. Σύμφωνα με το περιοδικό, της αγόρασε ένα ζευγάρι Prada, αξίας 650 ευρώ, σε συνεννόηση με τον στυλίστα της και της έκανε έκπληξη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Βοτανικό.

 

 

Διαβάστε επίσης