Α. Γεωργιάδης: “Ικανό να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο 86”

Σφοδρή επίθεση του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του αναπληρωτή υπουργού  Υγείας Παύλου Πολάκη για τις καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

Την καταδίκη του αναπληρωτή υπουργού  Υγείας Παύλου Πολάκη από το  Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, σχολίασε σε υψηλούς τόνους από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Να θυμίσουμε πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεργάστηκε ως υπουργός Υγείας με τον Βασίλη Μπεσκένη.

«Ήταν σε αυτή ακριβώς την αίθουσα όπου ο κ.Πολάκης εκτόξευσε τότε τις γνωστές του συκοφαντίες, τη λάσπη και τις ύβρεις  κατά ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να δει σήμερα την δικαίωση του για τον πανελλήνιο διασυρμό του. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα η οποία μίλησε και καταδίκασε τον κ. Πολάκη ως συκοφάντη. Δεν περιμένω οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν κανενός είδους ανθρωπισμό και ευαισθησία, έχουν αποδείξει ότι προκειμένου να υπερασπιστούν το κόμμα τους δεν ορρωδούν  προ ουδενός.

Όμως να ξέρετε όσοι έχουν συκοφαντηθεί και  έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη θα δικαιώνονται και η αλήθεια θα λάμψει».

Μάλιστα αναφερόμενος στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών είπε «έχω βάλει στόχο της ζωής μου να αποδείξω στην επόμενη βουλή ότι το υπάρχον άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης