Ά. Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας απέρχεται – Η ΝΔ θα ασχοληθεί πλέον με το μέλλον και τα προβλήματα των Ελλήνων

Τι υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η ΝΔ, σε περίπτωση νίκης στις εθνικές εκλογές, δεν θα χρησιμοποιήσει την επικράτησή της με τρόπο αλαζονικό «αλλά με τρόπο δημοκρατικό και συναινετικό», υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σημειώνει, επίσης, ότι «η Ελλάδα, για να πάει μπροστά, χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις στα μεγάλα θέματα».

Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ εν όψει των εθνικών εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει:

«Χωρίς ίχνος αλαζονείας, θέλουμε πρώτον να πείσουμε όλους όσοι μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές να μας ξαναψηφίσουν. Θέλουμε, όμως να πείσουμε και όσους δεν μας ψήφισαν, ότι αξίζουμε της επιλογής τους».

Ο κ. Γεωργιάδης τονίζει στη συνέχεια ότι η ΝΔ δεν έχει πρόθεση να «ασχοληθεί καθόλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. […] Όλα αυτά είναι παρελθόν. Ο κ. Τσίπρας απέρχεται. Θα ασχοληθεί (σ.σ. η ΝΔ) με το μέλλον και τα προβλήματα των Ελλήνων», λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «άσκησε μια πολιτική εναντίον της μεσαίας τάξης, και επί κυβερνήσεως Τσίπρα και υπουργίας Τσακαλώτου όλοι υπέστησαν οικονομικό διωγμό».

Για το θέμα των αλλαγών στη Δικαιοσύνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «το να κάνει μία κατ΄ ουσία υπηρεσιακή κυβέρνηση αλλαγές στη Δικαιοσύνη αποτελεί πρωτοφανές πραξικόπημα και βάζει όλους σε σκέψεις».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκφράζει την ελπίδα η Χρυσή Αυγή να παρουσιάσει περαιτέρω συρρίκνωση στην εθνική κάλπη, ενώ σχολιάζοντας το ποσοστό που έλαβε στις ευρωεκλογές το κόμμα του κ. Βαρουφάκη σημείωσε: «Η μεγαλύτερη απειλή που έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει, πολιτικά, ο κ. Τσίπρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης».

 

Διαβάστε επίσης