Αχιλλέας ο “Μυρμιδών”: Άτρωτος από τον ΠΑΟΚ, πήρε και “λάφυρο” από τον Μάκη Γκαγκάτση τον Ουάρντα!

Ο Βόλος δεν είναι παράρτημα του ΠΑΟΚ! Το διαλάλησαν οι Σαββιδοτέχνες στην εκπομπή του ΟΡΕΝ. Διότι αν ήταν παράρτημα, ο ΠΑΟΚ θα είχε περάσει “αέρα” από το “Πανθεσσαλικό”.

Καλά, εφέτος, δεν είναι παράρτημα. Πέρυσι που είχε έξι (6) δανεικούς από τον ΠΑΟΚ κι ο Μπέος δεν έβαλε κανέναν να παίξει στο 0-2 του “Πανθεσσαλικού”, όλα καλά;

Το καλοκαίρι που ανέβηκε ο Μπέος στην Θεσσαλονίκη μέρα μεσημέρι για να πάρει δανεικούς κι ο Μάκης Χρυσοστομάκης Γκαγκάτσης του αρνήθηκε, όλα καλά;

“Εγώ δεν ήρθα βράδυ, στο φως ήρθα να ζητήσω δανεικούς” είχε δηλώσει ο Αχιλλεύς ο… Μυρμιδών. Κι ο Μάκης του’ κλεισε την πόρτα. Έτσι θα τον αποκαλούμε, πλέον, τον Αχιλλέα. “Ο Μυρμιδών”. Δίπλα είναι τα Φάρσαλα στο Βόλο, εξ άλλου.

Γίνεται το ματς στο Βόλο, ο ΠΑΟΚ δεν βλέπεται και ο Αχιλλεύς την επομένη ημέρα, παίρνει δανεικό τον Ουάρντα! Από τον ΠΑΟΚ! “Πως γκένεν ατό;” που αναρωτήθηκε και ο μέγιστος Ογκουνσότο.

Όλα έχουν την εξήγησή τους, όμως. Το έκαναν αυτό ο Αχιλλεύς ο Μυρμιδών για να μην τους κατηγορήσει κανένας ότι ο Βόλος είναι παράρτημα. Κι συμφωνία ήταν να μην πάρει τον Ουάρντα πριν από το ματς, γιατί αν τον έβαζε να παίξει, ίσα που του πετούσε δυο τεμάχια του ανύπαρκτου ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα