Αχταρμάς Δούρου με «Μακελειό» και υποκλοπές

Η πρώην περιφερειάρχης ανακάτεψε σαν σε σαλάτα εποχής τα εναντίον της εμετικά δημοσιεύματα του «Μακελειού» με την παρακολούθηση Κουκάκη, την απόπειρα υποκλοπής του Ανδρουλάκη, προσθέτωντας και ολίγη από... Μάνδρα

Δεν χορταίνουν να μαζεύουν μηνύσεις και αγωγές στην –ο Θεός να την κάνει– εφημερίδα του Στέφανου Χίου, το «Μακελειό».

Μετά από τον προϊστάμενο του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξη Πατέλη, και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, που στα μέσα Ιουλίου κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη με αφορμή ένα ομοφοβικό πρωτοσέλιδο, ήρθε η σειρά της Ρένας Δούρου να επικαλεστεί τη συνδρομή της Θέμιδας. Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας και μάλιστα όχι για ένα αλλά για 18 δημοσιεύματα αιτούμενη ως αποζημίωση το ποσό των €200.000.

Η Ρ. Δούρου είχε στραφεί δικαστικά εναντίον του «Μακελειού» από το 2018 έχοντας μάλιστα ως μάρτυρες τον Νάσο Ηλιόπουλο, τον Γιάννη Δραγασάκη, αλλά και τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με την υπόθεση να λήγει το 2020 με την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων κατά της ιδιοκτησίας του εντύπου.

Αν υπάρχει ένα παράδοξο στην ιστορία είναι το πώς κατόρθωσε η Ρένα να ανακατέψει σαν σε σαλάτα εποχής τα εναντίον της εμετικά δημοσιεύματα του «Μακελειού» με την παρακολούθηση του οικονομικού συντάκτη του cnn.gr, Θανάση Κουκάκη, και την απόπειρα υποκλοπής του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη. Διότι περί κατορθώματος πρόκειται να βαφτίζεις τα δύο υπό διερεύνηση ακόμη περιστατικά σε «σκάνδαλο υποκλοπών», να δικάζεις και να καταδικάζεις ότι το σκάνδαλο φέρει «την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη», και τέλος να συμβουλεύεις για ανάληψη θεσμικών πρωτοβουλιών «όπως η επιβολή υψηλών προστίμων από τα αρμόδια υπουργεία σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο».

Από τον αχταρμά της Ρένας δεν έλειψε, τέλος, και η Μάνδρα, καθώς σύμφωνα με την πρώην περιφερειάρχη Αττικής φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ «ακολουθούσαν απολύτως την “γραμμή” από τα πρωτοσέλιδα που ασελγούσαν, χωρίς αναστολές, επί του τεκμηρίου της αθωότητας, για το οποίο τόσο όψιμα κόπτεται σήμερα η κυβέρνηση».

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε που θα έλεγε και ο Πιραντέλο

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα