«Άδειασε» τον Βρουφάκη η Μάγδα Φύσσα για την υποψηφιότητά της για ΠτΔ

«Δεν είχα ενημερωθεί. Δεν αποδέχομαι την πρόταση», είπε η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παύλου Φύσσα

Μετά την ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 που προτείνει την Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έρχεται με δήλωσή της και «αδειάζει» τον Γιάνη Βαρουφάκη και την πρόταση τους.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ 25 έκριναν ότι η Μάγδα Φύσσα συμβολίζει την ενότητα που απαιτούν οι καιροί και γι’ αυτό την πρότειναν για το αξίωμα του ΠτΔ.

Ο κ. Βαρουφάκης, ωστόσο, δεν είχε ενημερώσει την κα Φύσσα για την πρόθεσή του, όπως γνωστοποίησε η ίδια, και πληροφορήθηκε την είδηση από τα ΜΜΕ.

Η δήλωση της Μάγδας Φύσσα

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική», αναφέρει η Μάγδα Φύσσα.

 

Διαβάστε επίσης