Αδελφοκτονία και αυτοκτονία η τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο;

Απομακρύνεται για την ώρα η εκδοχή εμπλοκής άλλου προσώπου - Αναζητείται το κίνητρο

Το σοκ που προκάλεσε η πρωινή είδηση των δύο αδελφ΄΄ων που βρέθηκαν νεκρά στην τριώροφη μονοκατοικία που διέμεναν στο Νέο Ηράκλειο, έρχεται να “αντικατασταθεί” από το σοκ του ενδεχόμενου να είναι η 28χρονη αδελφή θύτης της δολοφονίας του 34χρονου αδελφό της αλλά και αυτόχειρας.

Περισσότερα στοιχεία που θα “δέσουν” την παραπάνω εκδοχή θα προκύψουν έπειτα από το πέρας της νεκροτομής και των εργαστηριακών εξετάσεων στις σορούς των δύο αδελφών, και τα σε ποιον από τους δύο θα βρεθούν ίχνη πυρίτιδας από την καραμπίνα.

Ωστόσο τα πρώτα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές ασφαλείας σε συνδυασμό με τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής φημολογείται ότι η γυναίκα αρχικά πυροβόλησε με καραμπίνα τον αδελφό της στο κεφάλι από κάποια απόσταση και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται ότι η πόρτα της οικίας  που εκτυλίχθηκε η τραγωδία  ήταν κανονικά κλειδωμένη από μέσα, γεγονός που πιθανότατα αποκλείει την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Υπό αυτό το πρίσμα μένει να εξακριβωθεί ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι της φερόμενης δράστιδας, με τους αστυνομικούς να ερευνούν όλους τους χώρους της κατοικίας και να παίρνουν καταθέσεις τόσο από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας όσο και τους γείτονες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα