Αδελφός βίαζε για χρόνια την ανήλικη αδελφή του παρέα με το θείο του

Φρικιαστική υπόθεση στην Ηλεία. Έναν εφιάλτη βίωσε μια 16χρονη αφού ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός της αλλά και ο θείος της, αδελφός του πατέρα της, τη βίαζαν για τρία χρόνια.

Την υπόθεση εξετάζουν με πολλή προσοχή τις τελευταίες ημέρες οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα »Πατρίς’‘, oι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι μία 16χρονη σήμερα κοπέλα που διαμένει σε χωριό της Ηλείας και τα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό, ο οποίος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός της, αλλά και από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, ο οποίος διαμένει στο ίδιο χωριό και παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών, αυτό δεν τον εμπόδισε να βγάλει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο ανυπεράσπιστο κορμί της ίδιας του της ανιψιάς.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές ημέρες, όταν ο πατέρας της 16χρονης απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του.

Διαβάστε επίσης