Αδερφός Γκιγκς: «Η γυναίκα μου με απάτησε με εννέα ποδοσφαιριστές και τον αδερφό μου!»

Σχεδόν με μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα (μαζί και τον αδελφό του, Ράιαν) απάτησε τον Ρόντρι Γκιγκς η πρώην σύζυγός του.

Δεν είναι μόνο η σχέση που είχε για  οκτώ χρόνια με τον αδελφό του Ράιαν Γκιγκς. Σύμφωνα με τον 44χρονο Ρόντρι, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του!

Όπως ανέφερε τον απάτησε συνολικά με δέκα ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ.

«Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου» είπε ο Ρόντρι Γκιγκς, ο οποίος μίλησε και για την… προδοσία από τον ίδιο τον αδερφό του, ο οποίος δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Ωστόσο, αυτή η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του. Μου πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Το παντρεμένο ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, αλλά τελικά χώρισαν επισήμως το 2013.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα