Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το χειρότερο εαυτό του

Οργανωμένη λάσπη κατά της κυβέρνησης και της υπουργού Πολιτισμού, «βλέπει» ο Άδωνις Γεωργιάδης, πίσω από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.

«Δεν αντέχω τον παραλογισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερό του εαυτό. Πρόκειται για μια οργανωμένη εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβερνήσεως αλλά και κατά της κυρίας Υπουργού Πολιτισμού προσωπικά».

Ο κ. Γεωργιάδης, στήριξε την Λίνα Μενδώνη. « Είναι μια εξαιρετική Υπουργός Πολιτισμού. Είχε το πολιτικό σθένος να πάρει πάνω της αποφάσεις δύσκολες και κρίσιμες. Με το κύρος της, τις γνώσεις της και πάντα με σεβασμό στον πολιτισμό μας κατάφερε να ξεμπλοκάρει το έργο στο Ελληνικό. Καταλαβαίνετε το μίσος που προκάλεσε σε όλο το κατεστημένο στο Υπουργείο Πολιτισμού που νομίζουν ότι δια των αρχαίων θα γκρεμίσουν τον καπιταλισμό; Βγήκε η Μενδώνη και τους έβαλε στη θέση τους».

Ωστόσο παραδέχθηκε τους λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς της υπουργού. «Δεν έπρεπε να πει ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι επικίνδυνος άνθρωπος, αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης, ούτε ότι εξαπατήθηκε. Ευρισκόμενη σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είπε και μία κουβέντα παραπάνω. Πρέπει όμως ένας Υπουργός να φεύγει επειδή είπε μια κουβέντα παραπάνω;» αναρωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα