«Αδύναμος κρίκος το ΠΑΣΟΚ»

Ως αδύναμο κρίκο χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κρεμαστινός  με αφορμή τον χαρακτηρισμό του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, ως «εγκληματική οργάνωση», από τους Απ. Τζιτζικώστα και Πάνο Καμμένο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον Real fm  και είπε τα εξής: «Το θέμα δεν είναι σοβαρό. Το σοβαρό θέμα είναι το κατά πόσο ένα κόμμα είναι υπεύθυνο και πρέπει να το ρίξουμε στην πυρρά όταν 2-3 στελέχη του παραβιάζουν τους κώδικες ηθικής», σχολίασε αρχικά ο κ. Κρεμαστινός και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι πόσο τα κόμματα, εξαγνίζονται με το να απομακρύνουν αυτά τα φαινόμενα».

Όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, «ο αδύναμος κρίκος είναι το ΠΑΣΟΚ και προφανώς όσοι διαβλέπουν μεγάλες ταλαιπωρίες να συμβούν στη χώρα, βεβαίως το πρώτο θύμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ» και συνέχισε:

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε το λάθος, αντί μόλις προέκυψε το θέμα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να καταφύγει σε εκλογές η δημοψήφισμα, έκανε το λάθος να προσπαθήσει μόνο του να το επιλύσει».

«Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη φάση η οποία δυστυχώς δεν βλέπω πότε θα τελειώσει. Και δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που σήμερα η αντιπολίτευση εισηγείται», τόνισε ακόμα ο κ. Κρεμαστινός.

Διαβάστε επίσης