ΑΕΚ: Ο Καρέρα αποκάλυψε τον μεγάλο του προβληματισμό

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει ένα «κακό» πρώτο ημίχρονο και ένα «καλό» στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Σεντ Γκάλεν και το γεγονός δεν μπορεί παρά να προβληματίζει τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής  ρωτήθηκε για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και ειδικά τα δύο κακά πρώτα ημίχρονα, που είχε αντίστοιχα με Παναιτωλικό και Λαμία.

«Είναι θέμα αποφασιστικότητας και πνευματικής διαύγειας ο τρόπος που μπαίνουμε στα παιχνίδια ως τώρα. Δεν έχουμε καθαρό μυαλό, κάνουμε λάθη, πολλές φορές κρατάμε την μπάλα περισσότερο απ΄όσο πρέπει και επιτρέπουμε στον αντίπαλο με το πρέσινγκ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ως τώρα στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνουμε καλύτερα, μειώνουμε τα λάθη, κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα και κερδίζουμε …Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο στην ανασταλτική λειτουργία που με προβληματίζει. Όλη η εικόνα της ομάδας μου έχει δημιουργήσει προβληματισμούς».

Ο Καρέρα μίλησε για το ματς με την Λαμία. «Την είδα το βράδυ αμέσως μετά το ματς με την Σεν Γκάλεν κι αρκετά περισσότερο την Παρασκευή. Έχει επικίνδυνους παίκτες, παίζει γρήγορα, πρέπει να έχουμε την σωστή αντιμετώπιση». Ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τον Μπακάκη. «Φυσικά και τον υπολογίζω κανονικά. Από κει και πέρα, εγώ είμαι ο προπονητής, παίρνω τις αποφάσεις και την ευθύνη γι΄αυτές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα