ΑΕΚ: Όλοι αθώοι από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων, φυσικών προσώπων και της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση των εκλογών Ενώσεων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας Νίκο Αυλωνίτη, τον Άγγελο Δανιήλ (μέλος ΕΠΟ, πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας) και τον Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαϊας) αλλά και την ΑΕΚ.

Η αρχική εισήγηση  ήταν… εξοντωτική.

Συγκεκριμένα είχε προτείνει ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Άγγελο Δανιήλ, και -10 βαθμούς στην ΑΕΚ.

Μετά από την ακροαματική διαδικασία  προέκυψε ανατροπή δεδομένων.

Ο  Ανδρέας Αθανασίου πρότεινε την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη  που ήταν κατηγορούμενος ηθική αυτουργία στις πράξεις του Γιάννη Παπαδόπουλου ενώ αρχικά είχε προτείνει τον ισόβιο αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, η αρχική εισήγηση ήταν -10 βαθμοί αλλά ο κ. Αθανασίου πρότεινε τελικά πρόστιμο 20.000 ευρώ «για πειθαρχικές παραβάσεις του εν τοις πράγμασι αξιωματούχου της Γιάννη Παπαδόπουλου. Η ευθύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την εισήγηση για κ. Μελισσανίδη, περιορίστηκε στη σύνδεση Παπαδόπουλου ως αξιωματούχου αυτής» όπως ανέφερε.

Η απόφαση που εκδόθηκε ένα μήνα μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας είναι απαλλακτική για όλους.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα