ΑΕΚ – ΠΑΟ: Ποιος θα ελέγξει τον Πελίτο, αν δώσει «μούφα» πέναλτι;

Τον Βόσνιο Ιρφάν Πέλιτο βρήκε ο Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού. Είχε σφυρίξει, λέει και στον τελικό U-19 πέρυσι το καλοκαίρι. Άλλο θέλω να σου πω. Κι επειδή έφερε ξένο διαιτητή ο Κλάτενμπεργκ, πάει να πει ότι όλα καλά;

Να στο κάνω σεντς. Έρχεται εδώ ένας ξένος διαιτητής. Μάλιστα. Για μία αρπαχτή. Κι εγώ σου λέω, ότι δεν βρίσκεται στην καλή του μέρα. Τα κάνει μπάχαλο. Τι γίνεται, μετά; Θα του ζητήσει πίσω τα φράγκα ο Κλάτενμπεργκ ή ο Γραμμένος;

Έτσι είναι. Άνθρωπος είναι και ο Ιρφάν. Κάπου στραβοκοιμήθηκε, κάπου μπορεί να έχει τίποτα σκοτούρες στο κεφάλι του και δίνει κανένα πέναλτι της πλάκας. Θα φοβηθεί την βαθμολογία που θα του βάλει ο παρατηρητής; Ούτε καν θα ξέρει αν θα έχει και παρατηρητή το ματσάκι.

Ή, μήπως θα έχει αντίκτυπο στην UEFA αυτό το πράγμα; Καμία απολύτως. Σιγά, μην ασχοληθούνε στην UEFA, αν ο Πελίτο και ο κάθε Πελίτο έδωσε κακώς κίτρινη κάρτα τον Βέλεθ ή τον Μπακάκη.

Ανεξέλεγκτος είναι ο κάθε διαιτητής ξένος που έρχεται να σφυρίξει στην Ελλάδα. Κανέναν δεν υπολογίζει. Τώρα, θα πεις, αν δεν παίξει καλά, μπορεί να μην τον ξανακαλέσει ο Κλάτυ και να χάσει το μεροκάματο. Κι αυτό παίζεται.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα