ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ιβάν, ανανεώσατε τις κάρτες υγείας των παικτών; Δεν σε «ξανασώζει» ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ –ΠΑΟΚ παίζουν απόψε το στο ΟΑΚΑ και η iapopsi.gr είναι αναγκασμένη να παρέχει και χρηστικές πληροφορίες. Όπως, για παράδειγμα, να υπενθυμίσει στον ΠΑΟΚ ότι τα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών. Είναι όλα εντάξει; Είναι ανανεωμένα ή έχουν λήξει;

Είμαστε υποχρεωμένοι να το αναφέρουμε αυτό, γιατί θυμάστε τι έγινε τον περασμένο Ιούλιο στα Play off στο μεταξύ τους παιχνίδι. Πριν αρχίσει το ματς ο 4ος διαιτητής Διαμαντόπουλος κάλεσε τους εκπρόσωπους και των δυο ομάδων (Δημητριάδη και Καρυπίδη) και τους ενημέρωσε για το σχετικό πρόβλημα, των ληγμένων δελτίων υγείας που υπάρχουν στους φιλοξενούμενους και ότι δεν ήταν ανανεωμένα, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, κάτι που αφορά την κανονικότητα της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Μάλιστα μετά έγινε γνωστό ότι ο 4ος κατέγραψε πως με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 ποδοσφαιριστών ήταν αντικανονική και μάλιστα κράτησε τα δελτία τους.

Η συνέχεια είναι γνωστή, ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή να μην γίνει ένσταση και να πάρει η ΑΕΚ το ματς στα χαρτιά, που θα την οδηγούσαν στο Champions League. Αυτή τη φορά ελπίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης να έδωσε την σχετική εντολή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα