ΑΕΚ: «Πλάτη» ο Ντέμης

Ο Αλμέιδα σκέφτεται το γενικότερο καλό

Σε κάποια σχόλια περί των επιλογών που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις αλλαγές που έκανε αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης .

«Και εγώ μπορώ να πώ ότι θα έκανα άλλες αλλαγές ή θα έβαζα άλλη 11άδα. Ναι αλλά δεν είμαι ο Αλμέιδα. Και ο Αλμέιδα έχει κάνει μια ομάδα που έχει φέρει την ΑΕΚ εδώ και έχει κάνει χαρούμενο τον κόσμο της, έναν χρόνο ολόκληρο», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης και συνέχισε:

«Ωραία είναι εκ των υστέρων να καθόμαστε απ’ έξω και να κάνουμε κριτική. Δεν είναι έτσι… Ο Αλμέιδα σκέφτεται το γενικότερο καλό και λέει… Καμιά φορά εις βάρος της ομάδας μπορεί να θέλει να δικαιώνει παίκτες οι οποίοι τον έχουν στηρίξει, ας πούμε. Σε βάθος χρόνου είναι υπέρ του αυτό. Έτσι έχει καταφέρει και έχει κάνει ένα γκρουπ τόσων ποδοσφαιριστών να παίζουν καλά.

Εμείς μπορούμε να λέμε ότι γιατί δεν έβαλε τον ΦανΒέερτ δεν είχε σέντερ φορ η ΑΕΚ στο ημίχρονο… Ναι, θα πω εγώ, δεν είχε. Αλλά συνολικά ας αφήσουμε τον Αλμέιδα να κάνει αυτό που νομίζει αυτός. Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει αντίπαλος και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός με πολύ καλό προπονητή», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα