ΑΕΛ και Forthnet μαζί!

Ο όμιλος Forthnet και η ΑΕΛ παρουσίασαν από κοινού τη μεταξύ τους συνεργασία, με τα κανάλια Novasports να καλύπτουν ζωντανά τους εντός έδρας αγώνες της ιστορικής ομάδας, η οποία φέτος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Η λαρισινή ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αφού έχει ξεπεράσει πολύ εύκολα τα έως τώρα εμπόδια που της έχουν βάλει οι αντίπαλοί της, φιλοδωρώντας τους με «τεσσάρες» και «πεντάρες». Η Forthnet, στηρίζοντας τις ΠΑΕ με μεγάλη βάση φιλάθλων, που περνούν δύσκολες στιγμές, ευρισκόμενες -προσωρινά- στις χαμηλές κατηγορίες, μετά την ΑΕΚ, ήρθε σε συμφωνία και με την ΑΕΛ.

Στην παρουσίαση της συνεργασίας, τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του θεσσαλικού συλλόγου, κ. Ευάγγελος Πλεξίδας, ο οποίος είπε:

«Η συνεργασία της ΑΕΛ 1964 με την Forthnet επιβεβαιώνει αυτό που όλοι αντιλαμβάνονται και παραδέχονται: Ότι το μέγεθος της ΑΕΛ υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά όρια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ΑΕΛ είναι ένα πολύ μεγάλο club – από τα μεγαλύτερα, βάσει δυναμικής και ιστορίας στην Ελλάδα – και θέλει να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο και σε πρότυπα Super League σε όλους τους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάζεται και η συνεργασία μας με την Forthnet, που εύχομαι να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας».

Στη συνέχεια, μίλησε ο υπεύθυνος του καταστήματος Forthnet της Λάρισας, κ. Κώστας Γκουντέλος:

«Η Forthnet, αποτελεί βασικό αρωγό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια. Επενδύοντας πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στον Ελληνικό αθλητισμό, στηρίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το Κατάστημα Forthnet στη Λάρισα, να ξεκινάμε αυτή την συνεργασία με την ΑΕΛ, αναλαμβάνοντας την χορηγία της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Ευελπιστούμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ΑΕΛ».

Διαβάστε επίσης