“Ντου” στο αεροδρόμιο: Φταίνε οι παίκτες για την κατάντια. Ο Αλαφούζος; «Αθώος», όπως πάντα

Να δούμε πρώτα, τι λέει το ρεπορτάζ. Οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν με βρισιές τους παίκτες στο αεροδρόμιο, Κυριακή βράδυ, κατά την επιστροφή τους από το Ηράκλειο.

Τους κατέβασαν από το λεωφορείο κιόλας. Τσαμπουκά. Και κατέβηκαν ο αρχηγός Κουρμπέλης και οι Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Διούδης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης και το συζήτησαν, σου λέει.

Κι ο Αλαφούζος, δεν έπρεπε να είναι στο αεροδρόμιο; Πολύ σοβαρά μιλάμε τώρα. Ο Αλαφούζος ήταν ευχαριστημένος που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός στο ενενήντα φεύγα και πανηγυρίζανε οι παίκτες; Ότι βέβαια. Γιατί δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί στο αεροδρόμιο μαζί με το λαό; Ή, μήπως έστειλε αντιπροσωπεία;

Να το σοβαρέψουμε. Φτιάχτηκε ένα ολόκληρο παραμύθι από το Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνειο, ότι φταίνε οι παίκτες. Π΄ρώτα έφταιγε ο Πογιάτος που έχασαν στην Τρίπολη, που δεν κέρδισαν τη Λάρισα και έχασαν από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Τον ξαπότειλε τον Πογιάτος ο Αλαφούζος. Μάλιστα. Κι έρχεται το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κάποιος έπρεπε να φταίει. Έπρεπε να βρει καινούργιο φταίχτη. Ο Πογιάτος έφυγε, άρα φταίνε οι παίκτες που δεν ματώνουν τη φανέλα. Κάπου έπρεπε να ρίξουνε οι βάρος τώρα.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Μπορούν αυτοί οι παίκτες; Μιλάμε πολύ σοβαρά. Τι μπορεί να κάνουν οι παίκτες σαν τον Βέλεθ που θέλει τέσσερα μπιφτέκια στην καθισιά;  Τι μπορεί να κάνει ο Ζαγαρίτης, ο Σερπέζης, ο Χατζηγιοβάννης, ο Μπουζούκης; Να πάρουνε το πρωτάθλημα;

Πλάκα κάνουμε τώρα; Τόσο μπορούνε, τόσο παίζουνε. Απλά πράγματα είναι αυτά. Που άμα βγάλεις από μέσα τον Διούδη και τον Καρλίτος, υπάρχει κανένας άλλος που είναι παίκτης για πρωτάθλημα;

Τέτοιο είναι το μαντρί, τέτοιο τυρί βγάζει. Κι ποιος το έφτιαξε ο μαντρί; Ο Αλαφούζος. Στην απ’ έξω ο Γιαννάκης. Αυτός δεν φταίει σε τίποτα. Πήρε μπρος το μαγγανοπήγαδο, Αλαφουζοτεχνείο – Σαββιδοτεχνείο και τα χώνουν στους παίκτες. Με τον Γιαννάκη, όλα καλά, ε;

Ποιος εμπιστεύτηκε το Ρόκα που έφερε όποιον μιλάει ισπανικά στον Παναθηναϊκό; Ο Αλεξανδρόπουλος με τον Μακέντα; Ο Αλαφούζος τον έφερε. Ο Ρόκα έκανε τα κουμάντα του, έφτιαξε μία ομάδα του τίποτα, αλλά δεν φταίει ο Αλαφούζος που τον πήρε. Φταίει ο Ισπανός.

Ο Αλαφούζος στην απ’ έξω. Κι άσε, τα κορόιδα να μαζεύονται στο αεροδρόμιο να βρίζουνε. Μια χαρά του έκατσε του Γιαννάκη. Και οι Αλαφουζοτέχνες να τα χώνουν στους παίκτες. Φοβερά πράγματα.

Ο Αλαφούζος, βέβαια, μπορεί να μην ξέρει από μπάλα, ξέρει, όμως, από επικοινωνία. Μια ζωή στο κουρμπέτι ο Γιάννης. Δίνει γραμμή ότι φταίνε οι παίκτες και καθάρισε. Κι όλοι αυτοί που πήγανε στο αεροδρόμιο να τους κράξουνε, όλοι από μόνοι τους πήγανε, δεν τους έβαλε κανένας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα