Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΛ για χρέη στον Αναστασιάδη

Ακόμη μια μάχη έχασε στην ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας. Το Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης σε βάρος της ΑΕΛ, δικαίωσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πλέον θα πρέπει η ΠΑΕ να εξοφλήσει στο σύνολό του το ποσό που ζητούσε, προκειμένου να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα.

Η διαμάχη των δύο πλευρών κρατάει από τότε που ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν προπονητής στην Λάρισα. Μετά τα όσα είχαν γίνει όμως στο περίφημο ματς με τον ΠΑΟΚ, τα οποία κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναφέρει πως από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο Αναστασιάδης δικαιώνεται. Αυτό συνέβη ξανά. Η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να εξοφλήσει πλήρως τον προπονητή εντός τριών εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τους “βυσσινί”, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό δικαστήριο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, το Διαιτητικό Δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 77.147 ευρώ, το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει να εξοφλήσει μέσω πέντε ισόποσων δόσεων, την πρώτη εντός δέκα ημερών, για χρέη στον Σάντι Κριζμάν.

Διαβάστε επίσης