Αφεντικό σε όλα

Η συμφωνία του Μάσιμο Μοράτι με τον Ερίκ Τοχίρ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της Ίντερ έχει επικυρωθεί εδώ και λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, η σημερινή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική μέρα για τους «νερατζούρι».

Κι αυτό γιατί ο Ινδονήσιος παράγοντας είναι και επίσημα, εκτός από ιδιοκτήτης και ο διοικητικός ηγέτης του ιταλικού συλλόγου. Ο Τοχίρ θα είναι ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μαζί με τον Μοράτι. Ο τέως ισχυρός άνδρας της ομάδας θα έχει κάποιους συνεργάτες στο συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους: Έρικ Τοχίρ, Ροζάν Ροεσλάνι, Χάντι Σοετέτζο, Τόμας Σρέβε, Χιόε Ισέντα, Αντζελομάριο Μοράτι (γιος του Μάσιμο), Ρινάλντο Γκέλφι και Αλμπέρτο Μαντσονέτο.

«Μου ζητήθηκε να παραμείνω ως πρόεδρος, αλλά έκρινα πως δεν ήταν σωστό. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι εύκολο για μένα να αποχωρώ από την Ίντερ, αλλά απολύτως ρεαλιστικά είναι θετικό που έχουμε έναν άνθρωπο που επενδύει στην ομάδα και θέλει να φτιάξει κάτι καινούριο. Εγώ και ο γιος μου θα βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί», τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι.

Από την πλευρά του, ο Ερίκ Τοχίρ σημείωσε: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα. Ευχαριστώ το φίλο μου και νέο συνεργάτη Μάσιμο Μοράτι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου. Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τους φιλάθλους της Ίντερ που με υποδέχτηκαν με τέτοια θέρμη και για τα καλά τους σχόλια.

Η Ίντερ είναι μια ιστορία πάθους, μία ομάδα με παράδοση στις νίκες και απαιτεί από όλους αφοσίωση με στόχο τις επιτυχίες. Όπως είχε πει και ο Φακέτι, το μυστικό για κάθε θρίαμβο είναι η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η δική μας πίστη στηρίζεται στο πάθος μας και αυτό θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες της Ίντερ στο μέλλον».

144806420-b02e70ba-7a17-4a1b-b6e2-e215aa1974d4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα