Αφήνει τη «μονιμότητα» του Ρέντη για τα μάτια της Περιφέρειας Αττικής  

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στη δημαρχία του Ρέντη ο Γ. Ιωακειμίδης προαλείφεται για αντίπαλος του Γ. Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου

Σε επτά μήνες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση κι αν οι δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη που θα προσέλθουν στις κάπες της 8ης Οκτωβρίου αναζητήσουν στα ψηφοδέλτια το όνομα του «μόνιμου» τοπικού άρχοντα, δεν θα το βρουν. Κι αυτό γιατί ο περί ου ο λόγος Γιώργος Ιωακειμίδης αποφάσισε να μην ξαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο που για σχεδόν τριάντα χρόνια (από το 1994 στο Ρέντη) είχε πάρει σπίτι του.

Η φράση ωστόσο στη διαδικτυακή ανακοίνωση του «αντίο» του Ιωακειμίδη ότι «ίσως να συναντηθούμε από άλλα μετερίζια, ίσως να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σχέση αυτή από άλλους ρόλους» εκλαμβάνεται ως έμμεση επιβεβαίωση της πρόθεσής του να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Με ποια κομματική στήριξη θα κατέλθει στην εκλογική αρένα ο 69χρονος Πειραιώτης με καταγωγή από τον Πόντο παραμένει αδιευκρίνιστο. Δεν μπορεί όμως να αγνοηθεί ότι ο Γ. Ιωακειμίδης κατέβηκε στις δημοτικές του 1986 και του 1990 ως υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη στηριζόμενος από το ΚΚΕ του Χαρίλαου Φλωράκη και το τότε ΚΚΕ Εσωτερικού του Λεωνίδα Κύρκου, το 1994 πρωτοεξελέγη δήμαρχος και από το 1998 κατέβαινε με τη στήριξη του Συνασπισμού (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ) και του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα