Το μήνυμα στη νεολαία από Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο για τον κορωνοϊό

Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, πήγαν σ’ αυτό το κορωνοπάρτι μεγάλους ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού. Ο Ολυμπιακός καταδίκασε το γεγονός. Και καλά έκανε. Αλλού είναι το θέμα.

Τι παράδειγμα έδωσαν στη νεολαία και τους αμφισβητίες του κορωνοϊου το τρίο; Να στο πω αλλιώς: Τι message έστειλαν οι τρεις στη νεολαία που ακόμα και σήμερα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, βγαίνει στο δρόμο λες και δεν τρέχει τίποτα;

Μεγάλο μέρος της νεολαίας αμφισβητεί ακόμα και την ύπαρξη του κορωνοϊού. Κι ας πεθαίνει κόσμος κάθε μέρα κι ας πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα σαν τα μανιτάρια στα βουνά.

Έτσι ήταν πάντα η νεολαία. Μ την αμφισβήτηση στο μυαλό. Κι έρχονται τα τρία παλικάρια και παίρνουν μέρος σε πάρτι. Εύκολη κι αβίαστη η ετυμηγορία των οπαδών και όχι μόνο. «Αλεφάντια» προσέγγιση, πλην προσέγγιση.

«Έλα μωρέ, τώρα, αν υπήρχε κορωνοϊός, δεν θα πήγαιναν σε πάρτι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτοί είναι μέσα στα πράγματα, κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς. Μας δουλεύουν». Κλασική επωδός αυτό το «μας δουλεύουν».

Είναι άλλο πράγμα να συλλαμβάνονται κάποιοι ανώνυμοι που διοργανώνουν κορωνοπάρτι κι άλλο να παίρνουν μέρος επώνυμοι και μάλιστα, ποδοσφαιριστές, που κάνουν «κλικ» στα μυαλά των οπαδών.

Ο Σεμέδο, ο Ραντζέλοβιτς και ο Μπρούνο έχουν περίπου την ίδια αναγνωρισιμότητα μ’ αυτή του Τσιόδρα, άρα και τεράστιο εκτόπισμα στην κοινωνία. Η συμπεριφορά τους απηχεί στις διαθέσεις της νεολαίας σαν το μέλι στο χέρι. Κολλάει.

Κι ο κορωνοϊός κολλάει, επίσης. Σαν το μέλι κι αυτός, μπορεί και χειρότερα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα