Μητέρα Αφροδίτης Μπάρμπα: «Ο αλήτης την κλείνει μέσα»

Ξεσπά η μητέρα του μοντέλου - Θεωρεί την υπόθεση ''στημένη''

Ξέσπασε η μητέρα της Αφροδίτης Μπάρμπα, που προφυλακίστηκε σήμερα (26/8) μετά την απολογία της για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, η μητέρα του μοντέλου φώναξε πως η κόρη της είναι αθώα, κάνοντας λόγο για στημένη υπόθεση.

«Είναι αθώα, ο αλήτης που της την έχει στήσει να το βρει από τον Θεό. Είναι στημένη η υπόθεση. Θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη από ποιον, από το φάντασμα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο, η κόρη μου είναι αθώα, με ένα παιδί την κλείνουμε μέσα, την κλείνει ο αλήτης», φώναζε η γυναίκα αναστατωμένη.

Το μοντέλο που κατηγορείται για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στη φυλακή με το σκεπτικό ότι κρίθηκε ύποπτη τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας της προκειμένου να της συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και ως μάρτυρες υπεράσπισής της, τόσο συγγενικά της πρόσωπα όσο και ακόμα μία κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα