Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους έγινε πράξη, ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Δήλωσαν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε απόψε (19/9) τις νέες φανέλες της ομάδας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκαναν δηλώσεις οι μεγαλομέτοχοι της «ερυθρόλευκης» εταιρίας. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για «ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό», ενώ ο αδερφός του Γιώργος πρόσθεσε πως «ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ». Και επισήμανε ότι «το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Είναι μία ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη που θα παίξει μόνο στην EuroLeague και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα τους λόγους.

Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, τώρα μπήκαν και οι διεθνείς. Η φετινή θα είναι μία διευρυμένη EuroLeague με πιο πολλές ομάδες και πιο πολλούς αγώνες. Θέλουμε την στήριξη όλων που αγαπούν την ομάδα».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Διαβάστε επίσης