Αγγίζουν τους φονιάδες της Marfin μετά από αποκαλυπτική μαρτυρία

Αγγίζουν τους φονιάδες της Marfin. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου, υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τουλάχιστον δύο ατόμων, που εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στη Marfin που στοίχισε τέσσερις ανθρώπινες ζωές, ανάμεσά τους και ενός αγέννητου παιδιού…

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται μια γυναίκα αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο καθοδηγητής της επίθεσης, που έγινε στις 5 Μαΐου του 2010.

Η επαναδιερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού της Marfin, φαίνεται να στηρίζεται και σε κρίσιμη μαρτυρία ατόμου του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που γνώριζε πρόσωπα και λεπτομέρειες για τους δράστες, τις κινήσεις τους, εκείνη την μοιραία μέρα.

Με βάση αυτή τη μαρτυρία αναζητήθηκε νέο οπτικό υλικό, στοχευμένο για 4 με 5 υπόπτους, για το φονικό εμπρησμό της Marfin αλλά και για τον εμπρησμό σε βιβλιοπωλείο στην οδό Σταδίου.

Μάλιστα, η ίδια ομάδα υπόπτων, έκανε εμπρηστικές επιθέσεις σε εφορία και σε γραφεία νομαρχίας, στην πλατεία Συντάγματος.  Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα