Αγωγή Σιαμπάνη στην ΕΠΟ για τα προσωπικά δεδομένα: «Δεν τα δώσαμε εμείς, τα δημοσιογραφικά “γατόνια”του ΠΑΟΚ τα βρήκανε»

Και τώρα, ποιος πληρώνει το βαρκάρη, τα 250.000 ευρώ που ζητάει ο Μάριος Σιαμπάνης από την ΕΠΟ, για τα προσωπικά δεδομένα; Ο Βάγγος ο Γραμμένος δεν είναι πια, πρόεδρος, αλλά η ΕΠΟ εξακολουθεί να υπάρχει. Και που θα βρεθούν να λεφτά, αν δικαιωθεί ο Σιαμπάνης.

Ο Σιαμπάνης, όπως είναι γνωστό, κατέθεσε αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της ΕΠΟ αφορά τη διαρροή προσωπικών δεδομένων τα οποία είχαν εκτεθεί σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη γνωστή υπόθεση καταγγελίας για απόπειρα δωροδοκίας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Άρη ζητά το ποσό των 250.000 ευρώ για ηθική βλάβη και στον φάκελο που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών θεωρεί υπεύθυνη την Ομοσπονδία για τη διαρροή των στοιχείων του. Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του παίκτη έκανε και ο ΠΣΑΠ.

Από το περιβάλλον του Γραμμένου έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Δεν ανησυχεί ο πρώην πρόεδρος, γιατί, λένε, η ΕΠΟ είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και δεν εμπίπτει στις διατάξεις περί των προσωπικών δεδομένων. Έτσι λένε. Μπορεί να είναι μπαρούφες νομικές. Θα τα κρίνει το δικαστήριο.

Που σημαίνει ότι η ΕΠΟ μπορεί να δίνει τα στοιχεία του κάθε ποδοσφαιριστή, ονόματα και διευθύνσεις, όπως κατηγορείται από τον Σιαμπάνη ότι τα έδωσε στον ΠΑΟΚ;

Υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που επικαλούνται στην ΕΠΟ. Ότι δεν έδωσε ποτέ η ΕΠΟ τα προσωπικά δεδομένα του Σιαμπάνη, συμβόλαια με Άρη και Ολυμπιακό κλπ., αλλά κατάφεραν να τα πάρουν τα «γατόνια» οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι κι έτσι.

Οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ να μπήκαν κρυφά κανένα βράδυ στα γραφεία, χωρίς να δυο δει κανένας φύλακας, γιατί έγιναν «αόρατοι» και να τα πήραν. Ωραία ταινία. Κατασκοπευτική.

Και μετά, οι Σαββιδοτέχνες έγραφαν ότι ήταν λάθος που τα δημοσιοποίησαν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα