Αγωνία για τον Ουναΐ στον Παναθηναϊκό

Τι ζήτησε ο παίκτης

Ο Αζεντίν Ουναΐ θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και έχει ζητήσει από τη Μαρσέιγ να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Η παραμονή του αποτελεί προτεραιότητα για το Τριφύλλι, όμως το υψηλό κόστος αγοράς του (ρήτρα 11 εκατ. ευρώ πέρυσι) δυσκολεύει την υπόθεση.

Ο παίκτης επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Μαρσέιγ, Μεχντί Μπενατιά, που του εξήγησε πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή Ντε Τσέρμπι και ότι η ομάδα θέλει να εξοικονομήσει τουλάχιστον τα 8 εκατ. ευρώ που είχε δώσει για την αγορά του.

Ο Ουναΐ ζήτησε να διευκολυνθούν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, που προσφέρει περίπου 6 εκατ. ευρώ για το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του. Εναλλακτικά, το Τριφύλλι προτείνει νέο δανεισμό με 1-1,5 εκατ. ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της UEFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα