Αγραφιώτης: «Δεν θα προκύψει νόμιμη διοίκηση από τις εκλογές της ΕΠΟ»

Η ΕΠΟ όρισε τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 23 Νοεμβρίου, αλλά ο Ολυμπιακός συνεχίζει ν’ ανεβάζει τους τόνους επισημαίνοντας ότι η θητεία του Βαγγέλη Γραμμένου λήγει το καλοκαίρι.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA Πετρ Φούσεκ για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ο  αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, επικαλέστηκε την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που αναφέρει ότι η θητεία της διοίκησης Γραμμένου λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο. Η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΟ ως γνωστόν απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο και η θητεία της διοίκησης Γραμμένου δεν συμπλήρωσε τετραετία.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ωστόσο εγκρίθηκε η πρόσκληση και η ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο στις 23/11, η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη.

Ο Τάκης Αγραφιώτης, επέμεινε ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν στις 23 Νοεμβρίου διότι η διοίκηση που θα προκύψει δεν θα είναι νόμιμη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε πως υπάρχει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, και της ΕΠΣ Πειραιά, που ζητούσαν να μη γίνουν οι εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι η επιτροπή που έβγαλε την απόφαση «είναι δική σας».

«Είναι Αρεοπαγίτες και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Το όργανο είναι ανεξάρτητο» απάντησε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα