Άγρια κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου για την υπόθεση Μπελέρη

Τα tweet που αντάλλαξαν οι δύο πολιτικοί

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην Υπουργού Υγείας και βουλευτή Α Αθηνών, Θάνου Πλεύρη και του Νάσου Ηλιόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Twitter.

Αφορμή στάθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη.

Η κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου

Το tweet του Θάνου Πλεύρη αναφέρει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος από την πλευρά του απάντησε:

«Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η «Ανοιχτή Πόλη» από κοινού με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος», με τον πρώην υπουργό να επανέρχεται:

«Ο @n_iliopoulos καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».
Εξοργισμένος ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε: «Ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις «κατά» στα πρακτικά έλα να μας πεις», με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει: «Κε Ηλιοπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;».
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι το ψήφισμα καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα