Άγρια συμπλοκή οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών AEK και ΠΑΟΚ με σοβαρούς τραυματισμούς και 9 συλλήψεις, σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στην παραλία του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη.

Όλα άρχισαν σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, όταν βρέθηκαν πολύ κοντά στην συγκεκριμένη περιοχή, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που είχαν… προηγούμενα. Έτσι, επαναλήφθηκαν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και σε παραλία της Αθήνας, με άγριες συμπλοκές, τραυματισμούς, επέμβαση των αστυνομικών και συλλήψεις. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ, μετά από λεκτικές αψιμαχίες δέχθηκαν επίθεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Ακολούθησαν “μάχες” σώμα με σώμα, ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε έντρομος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. Υπήρξαν τραυματισμοί και μάλιστα κάποιοι σοβαροί στο κεφάλι. Δυο από τους τραυματίες χρειάστηκε να παραμείνουν για νοσηλεία στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΚΙΧΝΕ) της Αλεξανδρούπολης, αφού υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Άλλοι δύο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους τοποθετήθηκαν κυρίως ράμματα στα… ανοιγμένα κεφάλια και αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης