Αγρίεψε ο Φιγούρας στον ΠΑΟΚ και μιλάει για ηθική! Και για τις απειλές στον Δώνη και τις αναβολές της δίκης Ιβάν;

Ο Κυριάκος Φιγούρας Κυριάκος είναι εδώ. Λούφαζε τόσο καιρό που ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδινε μία για μεταγραφές, αμπαρωμένος στο γραφείο του ήταν για να μην ακούσει τα μπινελίκια και μόλις έσκασε το θέμα με τον Ρόουζ, βγήκε από την κρυψώνα του.

Έγραψε ωραία πράγματα ο Φιγούρας. Φιγουράτα πράγματα. Γεμάτα ουσία. Κολλητοί, σου λέει, ο Ολυμπιακός με τον Άρη. Ο Ιβαν Σαββίδης δεν έχει κανέναν κολλητό, δηλαδή; Ούτε τον Κωστούλα, ούτε τον Μπέο στον οποίο είχε δώσει έξι δανεικούς;

Με τους τσαμπουκάδες του Τσιστιακόφ στον Δώνη που γύρευε δεδουλευμένα, που ήταν τότε ο Φιγούρας; Που ήταν προχτές όταν ο Ιβάν έπαιρνε για έβδομη φορά αναβολή στην δίκη για την μπούκα με το ρεβόλβερ; (Η, μήπως ήταν 45αρι;)

Απολαύστε Κυριάκο Φιγούρα Κυριάκο

«Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα