Αγρίεψε ο κόσμος με την… επικίνδυνη Λεωφόρο

Πληθαίνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν πως ο σύλλογος θα έπρεπε να φτιάξει το νέο του γήπεδο στη Λεωφόρο. Όπως κάνει τώρα η ΑΕΚ, όπως θα κάνει ο ΠΑΟΚ, όπως έκανε ο Ολυμπιακός!

Κανείς δεν ξεσπιτώθηκε. Δεν έφυγε από τη βάση του, το σημείο αναφοράς του. Ο Παναθηναϊκός έχει την προοπτική του Βοτανικού, όπου θέλουν να τον πάνε με το «έτσι θέλω» ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κώστας Μπακογιάννης για τους δικούς του λόγους ο καθένας.

Η προοπτική αυτή δεν περπατάει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα πάρει και τη σχετική απόφαση στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, αν δεν είναι ξεκάθαρο πως θα γίνει για το συμφέρον του συλλόγου.

Ο Βοτανικός δεν θα ανήκει ποτέ στο «τριφύλλι», σε αντίθεση με τη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώνει ενοίκιο μέχρι να αποπληρωθεί το ποσό που θα διαθέσει το κράτος, αλλά και να τα σκάσει για να καπαρώσει την ονοματοδοσία στον σχετικό  πλειοδοτικό διαγωνισμό. Και να πληρώνει για να πάρει τα εμπορικά εντός του γηπέδου.

Καλό θα είναι να δοθούν στη δημοσιότητα οι συμβάσεις που ετοιμάζονται για τον Παναθηναϊκό, γιατί ο κόσμος έχει αγριέψει. Ειδικά όταν θεωρούν πως τρώει κουτόχορτο με την… επικίνδυνη Λεωφόρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα