Αγρίνιο: Νέα στοιχεία ξεσκεπάζουν τον “Ιερέα της ντροπής”

Στο αστυνομικό τμήμα στο Αγρίνιο κρατείται από χθες ο 50χρονος ιερέας, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου το καλοκαίρι

Σύμφωνα με το agriniopress.gr υπάρχουν νέα στοιχεία σε βάρος του, από το πόρισμα που συνέταξε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την εξέταση των κινητών του και των υπολογιστών του. Ο ιερέας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα επιπλέον αυτά στοιχεία την ερχόμενη Τρίτη, 25 Ιανουαρίου.

Η υπόθεση με τον 50χρονο ιερέα στο Αγρίνιο είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Ιούνιο και είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Είχαν έρθει στο φως πληροφορίες για ένα ιδιότυπο κοινόβιο που είχε δημιουργήσει στην οικία του στο Αγρίνιο, με την σύζυγο και τα παιδιά του , καθώς και δυο ακόμη διαζευγμένες γυναίκες με τα παιδιά τους.

Το νέο υλικό που περιλαμβάνεται στο πόρισμα της Δίωξης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ενισχύει την κατηγορία ότι για αρκετό χρονικό διάστημα υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση – εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών, που οι μητέρες τους, είχαν εμπιστευτεί στα χέρια του…

Τον Ιούνιο, η υπεράσπιση του κληρικού, είχε κάνει λόγο για «στημένη δικογραφία» και ότι δεν στοιχειοθετείται από πουθενά το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, με βάση το υλικό που βρέθηκε. Παράλληλα, κατήγγειλε προσπάθεια αλλοίωσης των πραγματικών περιστατικών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα