Άγριο φονικό στην Κύπρο: Έσφαξαν ζευγάρι μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους

Tραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο από τη δολοφονία ενός ζευγαριού μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στο σπίτι και έσφαξαν  το ζευγάρι καθηγητών, 60 και 50 ετών,

Τα θύματα σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος στο δάπεδο του σπιτιού. Το υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος. Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Στροβόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος ήταν εργαζόταν σε ιδιωτική σχολή στη Λευκωσία.

Αμέσως η αστυνομία της Λευκωσίας απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Δεδομένου πως το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στην κρεββατοκάμαρά του, οι έρευνες επικεντρώθηκαν εκεί. Αλλά και στην πίσω αυλή του σπιτιού. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει η μεγάλη ανατροπή: δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ίχνη παραβίασης σε καμία από τις εισόδους του σπιτιού. Και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την αρχική μαρτυρία για το ειδεχθές έγκλημα.

Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την ώρα.

Η αστυνομία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας. Στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν στη 01:45 τα ξημερώματα. Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την 59χρονη και τον 60χρονο σύζυγό της μέσα σε λίμνη αίματος. Και οι δυο έφεραν πολλά τραύματα από μαχαίρι.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση, προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης», τόνισε.

Διαβάστε επίσης