Άγριο κράξιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού στη Λαμία, στο… πιθάρι του Διογένη ο Αλαφούζος, «στοχάζεται» για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό

Περισσότεροι από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού, στην συντριπτική πλειοψηφία τους Αθηναίοι, αποδοκίμασαν έντονα του παίκτες κατά την άφιξή τους στη Λαμία για το σημερινό ματς (Σάββατο_ με την ομώνυμη ομάδα στις 19.30, στην 6η αγωνιστική της Super League 1.

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας η κατάσταση δεν παρεκτράπηκε. Οι οπαδοί γιούχαραν τους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός δεν έχει, ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Είναι η δεύτερη φορά που οπαδοί του Παναθηναϊκού αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Η πρώτη ήταν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από το Ηράκλειο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ, 2-2.

Και τι κάνει γι αυτό ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος; Απολύτως τίποτα. Ούτε για τις αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο, ούτε στη Λαμία. Δεν έβγαλε ανακοίνωση ούτε όταν μπούκαραν στα γραφεία της ΠΑΕ και αφαίρεσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή του 2010!

Είναι μονίμως αραχτός στο… πιθάρι του Διογένη και «στοχάζεται», πότε η κυβέρνηση (Μητσοτάκης, Μπακογιάννης) θα φτιάξει το καινούργιο γήπεδο στο Βοτανικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα